American Friendship Dernek

Dünya barışına ve sevginin gücüne inanmaktayız. Türkiye’yi ve burada yaşayan insanları ve buradaki kültürleri çok seviyoruz. Dostluk göstergesi ve kültürler arası etkileşim için ücretsiz olarak gönüllülerin organize ettiği etkinlikler düzenliyoruz. Etkinliklere farklı ülkelerden yâda şehirlerden herkes katılabilir. Nereli olduğunuz önemli değil. Kısacası kapımız herkese açık. Bu etkinlikler sayesinde gençlerimiz ve bizler seviyeli güzel arkadaşlıklar kuruyoruz, Türkiye deki kültürler hakkında öğreniyoruz sosyalleşip iyi zaman geçiriyoruz. Aynı zamanda turistler Türkiye’ye geldikleri zaman yeni yemekler tadıyorlar, alışveriş yapıyorlar ve turistik yerleri geziyorlar ama en önemli şeyi burada yaşayan insanları, kültürleri tanıma şansını kaçırıyorlar. Bizde etkinlikler sayesinde tatil için gelen misafirler ve genç grupları etkinliklerimize getiriyoruz böylelikle kültürü tanıma ve arkadaşlıklar kurma şansı buluyorlar.

Derneğimizin kar amacı yoktur masraflar. Bütün etkinlikler gönüllüler tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır.